Europa Conference League

Κουλιεράκης: «Τα λένε όλα πάθος και τελικό σκορ»

Ως το καλύτερο ματς της καριέρας του χαρακτήρισε το ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Κώστας Κουλιεράκης μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Κώστας Κουλιεράκης τόνισε πως έγινε ένα συναρπαστικό ματς στο ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, πιστεύει πως το πάθος που έβγαλαν και το τελικό αποτέλεσμα τα λένε όλα για την εξέλιξη του ματς, θεωρεί πως δεν επιτρέπεται να αμφισβητείται η ομάδα για μερικά άτυχα αποτελέσματα και πιστεύει πως θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλη φορά.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα συναρπαστικό ματς, δεν έχω να πω πολλά, τα είπε όλα η εικόνα μας. Πάθος, ενέργεια και το τελικό σκορ τα λένε όλα. Ήταν το καλύτερο ματς της καριέρας μου έως τώρα. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης, περάσαμε μία όχι τόσο κακή αγωνιστικά, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα περίοδο, φωνάξαμε, όμως, πως είμαστε εδώ. Το πιο σημαντικό σημείο ήταν ότι μπήκαμε μέσα για να το "γυρίσουμε" και να προκριθούμε. Η αποφασιστικότητά μας ήταν πολύ σημαντική».

Για το... σουβενίρ από χτύπημα που είχε: «Ήταν γούρικο, έβαλα δύο γκολ, πήραμε την πρόκριση. Θα μπορούσα να έχω σκοράρει παραπάνω με το κεφάλι, αλλά αυτό που μετράει είναι η μεγάλη νίκη της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x